Berlin - Stadt der Vielfalt eBook

67 oldal - 11 informatív fejezet - 19 feladat

eBook és munkafüzet német és magyar nyelven!

19 kidolgozott szituáció - 19 feladat - szógyűjtemény

és megoldókulcs

German Online Coach - Berlin

Berlin – Stadt der Vielfalt

Bónusz hanganyaggal

Töltsd le a 67 oldalas eBook-ot és munkafüzetet! 11 informatív fejezet, 19 kidolgozott szituáció és 38 szórakoztató feladat vár rád a sokszínű Berlin varázsában.

Kérem az eBookomat

Tarts velünk egy utazásra Berlinbe, a sokszínű városba!

Ebben az egyedülállóan színvonalas 67 oldalas ebookban 11 érdekes és informatív szöveget találsz Berlinről német nyelven magyar fordítással. A gyönyörű képekkel illusztrált szövegekhez szógyűjtemény és 19 feladat is tartozik, melyekkel a szövegben olvasottakat gyakorolhatod és elmélyítheted. A feladatlapokat akár többször is kinyomtathatod, a megoldókulccsal pedig ellenőrizheted magad.

Ajánlott szint: kezdőtől erős alapfokig (A1-B1)

Tudtad, mi lett a következménye egy vad szilveszteri partinak a Brandenburgi kapunál?

És azt, hogy melyik italt szabad kizárólag Berlinben főzni?

Vajon hova járnak a berliniek szabadidejükben?

Ki volt az a világhíres színésznő, aki Berlinben született, de Amerikában futott be?

 egyedülállóan színvonalas 67 oldalas ebook

 11 érdekes és informatív fejezet Berlinről

 német nyelven magyar fordítással

 gyönyörű képekkel illusztrált

19 feladat és szógyűjtemény is tartozik hozzá

tudásod a szövegben olvasottak alapján elmélyítheted, gyakorolhatod

 a feladatlapokat akár többször is kinyomtathatod

 a megoldókulccsal ellenőrizheted magad

A könyv második felében 10 témában 19 szituációt készítettünk el Neked, melyeket nem csak éles helyzetekben hasznosíthatsz, amikor turistaként ellátogatsz Berlinbe (vagy más városba).

A szituációkat mai aktuális élő német nyelven írtuk meg, de a magyar megfelelőjét is leírtuk Neked, hogy teljesen önállóan tudd használni az olvasottakat. Természetesen szószedetet is találsz hasznos kifejezésekkel, és ez még mindig nem minden.

Passzív tudásod aktivizálása érdekében 19 feladatot készítettünk a szituációkhoz, melyeket kinyomtathatsz és ahányszor csak akarod, újra és újra megoldhatsz.

A megoldókulcs természetesen itt sem hiányozhat.

Ajánlott szint: kezdőtől erős alapfokig (A1-B1)

Turistaként Németországban

A BERLIN – STADT DER VIELFALT ebook ára: 4990 Ft / 15 Euro
BÓNUSZ meglepetéssel is készültünk Neked az ebookhoz! 

#1 Bónusz

Hanganyag a könyvhöz!

Hallgasd meg a szövegeket és a szituációkat anyanyelvi német kiejtéssel!

Sajátítsd el a profi kiejtést és kápráztasd el környezeted a gördülékeny beszédeddel.

#2 Bónusz

Levásárolható kupon!

Kapsz tőlünk a könyv mellé bónuszként egy
1.000 Ft értékű kupont,
amit a German Online Coach tanfolyamok megvásárlásakor használhatsz fel!

#3 Bónusz

Videós útmutató!

A videós útmutatóban elmondom, hogyan tudod a legtöbbet kihozni az eBookból és hogyan tudsz vele a leghatékonyabban gyakorolni és fejleszteni a tudásod.

Ajándékozd meg németül tanuló családtagodat, barátodat ezzel az ebookkal – egy igazán szép és hasznos ajándék, melynek biztosan örülni fog. Vagy lepd meg vele saját magad!

Tanulj észrevétlenül egy olyan ebookból, melyet élvezettel lapozgathatsz és bárhová magaddal vihetsz – akár tableten, akár mobiltelefonon (mobilbarát felbontás)!

Berlin - Stadt der Vielfalt eBook

Mit fogsz találni egész pontosan a „Berlin – Stadt der Vielfalt” könyvben?

 • Lesetexte und Aufgaben 4-27. oldalig

  Olvasnivaló Berlin történelméről, lakosairól, érdekességeiről, meghökkentő eseményeiről és egy berlini születésű ikonikus hírességről. A történetek német és magyar nyelven íródtak, az olvasmány végén a fejezetekhez íródott nyelvtani feladatok következnek, melyeket bátran ki is nyomtathatsz.

 • Vokabeln und Lösungen zu den Aufgaben 28-35. oldalig

  Az ebook olvasmányaihoz szógyűjteményt készítettünk Neked, melyet segítségül hívhatsz, ha ismeretlen szóra, kifejezésre bukkannál. A feladatokhoz tartozó megoldókulcs segítségével leellenőrizheted megoldásaidat. Ha valami még nem ment segítség nélkül, próbálkozz addig, amíg végül teljesen egyedül meg tudod csinálni a feladatokat.

 • Situationen und Aufgaben 36-57. oldalig

  10 témában 19 azonnal használható szituációt dolgoztunk ki Neked, melyeket nem csak éles helyzetekben hasznosíthatsz, amikor turistaként ellátogatsz Berlinbe (vagy más városba). A szituációkat mai aktuális élő német nyelven írtuk meg, de a magyar megfelelőjét is leírtuk Neked, hogy teljesen önállóan tudd használni az olvasottakat. Passzív tudásod aktivizálása érdekében 19 feladatot készítettünk a szituációkhoz, melyeket kinyomtathatsz és ahányszor csak akarod, újra és újra megoldhatsz.

 • Lösungen zu den Aufgaben 58-66. oldalig

  A szituációkhoz hasznos szó- és kifejezésgyűjteményt készítettünk számodra, melyek bármikor segítségedre lesznek, ha új kifejezéssel találkozol a szövegekben. Az eBook szituációs feladataihoz tartozó megoldókulcs segítségével pedig leellenőrizheted megoldásaidat. Ha valami még nem ment segítség nélkül, próbálkozz addig, amíg végül teljesen egyedül meg tudod csinálni a feladatokat.

 • BÓNUSZ Hanganyag

  Hallgasd meg az összes szöveget és szituációt anyanyelvi kiejtéssel. Hogy még hatékonyabban tudj ezáltal tanulni, videó formájában készítettük el neked, így hallgatás közben el is olvashatod a szövegeket.

Megjegyzés a könyv formátumához

A könyv A4-es méretű eBook formátumú, amit bárhol és bármikor, bármilyen eszközről (asztali gép, laptop, tablet, okostelefon) kényelmesen tudsz majd olvasni. A kézikönyvet és a bónuszokat is online formában kapod meg egy erre kialakított zárt oldalon, ahová egyedi felhasználónévvel és jelszóval fogsz tudni belépni.

100% Pénzvisszafizetési garancia

Hiszünk abban, hogy a Berlin – Stadt der Vielfalt könyv elolvasásával biztos alapokra helyezed a németedet. Könnyed és érdekes olvasmányokkal, játékos feladatokkal alapozhatod meg biztos német nyelvtudásod.

Ha mégis azt érzed, hogy a könyv semmilyen pluszt nem adott Neked, akkor csak írsz nekünk egy e-mailt, és mi visszafizetjük az árát.*

*A 100%-os pénzvisszafizetési garancia a vásárlást követő 15 napon belül érvényes.

Gyakran ismételt kérdések

 Milyen némettudással tudom használni a könyvet?

A Berlin – Stadt der Vielfalt könyvet első sorban kezdő szinttől erős alapfokig ajánljuk (A1-B1). Újrakezdőknek is ideális a könyv, ők felfrissíthetik vele tudásukat és visszakaphatják motivációjukat. Teszteltük olyan olvasóval, aki sok-sok évvel ezelőtt tanult németet (A1), és olyan erős alapfokkal (B1) rendelkező olvasóval is, aki nap mint nap használja a munkában. Ők is élvezettel használták a könyvet, és mindketten tudták vele fejleszteni tudásukat.

 Én még nem tanultam németül – tudom használni a könyvet?

Te még egyáltalán nem tanultál németül, de tetszene a könyv? Ha szereted a kihívásokat, vagy tanultál már más nyelveket, akkor hajrá, tedd magad próbára! Biztosan megbirkózol majd vele, és mire a végéhez érsz, azt fogod észrevenni, hogy alapszintre jutottál németből!

 Mennyi ideig él a hozzáférésem?

A könyvhöz és a bónuszokhoz örök hozzáférést kapsz, így bárhol, bármikor, bármennyi ideig el fogod tudni érni őket. Az erre létrehozott zárt oldalra az egyedi felhasználói adataiddal bármikor, bárhonnan be tudsz majd jelentkezni, és akkor tanulsz, amikor te szeretnél. Nincs időhöz kötve, és nincs lejárata a hozzáférésednek.

 Milyen formátumban kapom meg a kézikönyvet?

A Berlin – Stadt der Vielfalt könyvet A4-es könyv méretben, PDF formátumban fogod megkapni, amit le is tudsz majd menteni, így bármilyen eszközön (asztali gép, laptop, tablet, okostelefon) könnyedén és kényelmesen tudod majd olvasni.

 Hogyan tudom kifizetni a megrendelt tananyagot?

Kattints a piros megrendelési gombok egyikére és töltsd ki a megrendelő lapot. Miután megrendelted a tananyagot, figyeld az email fiókodat, mert pár munkanapon belül értesítő emailt fogunk küldeni a rendelésedről, amelyben minden információt megkapsz a fizetéssel kapcsolatban. Tananyagainkat banki átutalással tudod megvásárolni. A vásárlásodról minden esetben számlát állítunk ki, amelyet elküldünk részedre.

Ha nem kaptad meg az emailt, nézd meg a Spam / Promóciók fiókban is. Ha ott sem található az értesítő email, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@germanonlinecoach.com emailcímen és mi segítünk.