Deine Weihnachtsgeschichte – Karácsonyi történetek németül

Ajándékot keresel németül tanuló családtagodnak, barátodnak? Ne keresgélj tovább, jó helyen jársz! A személytelen, unalmas tankönyvek és szótárak helyett mit szólnál egy gyönyörűen illusztrált karácsonyi történetekkel teli ebookhoz, ami nem csak szemet gyönyörködtet, de a némettudást is fejleszti?

  Ideális karácsonyi ajándék németül tanulóknak

 10 karácsonyi történet, melyeket tanulóink írtak

Német nyelven magyar fordítással

 Gyönyörű képekkel illusztrálva

Mindegyik szöveghez feladat és szógyűjtemény is tartozik

Szórakozva, élvezetesen fejlesztheted némettudásodat

Az ebook nyomtatható, a feladatokat többször is megoldhatod

Hogyan született meg a könyv?

A könyvben szereplő 10 történet közül kilencet németül tanulók írtak. Ők a Facebook oldalunkok meghirdetett felhívásra jelentkeztek. Bárki megírhatta a karácsonyi történetét, legyen akár vicces, akár megható, akár kitalált, vagy a családi szokásokról szóló történet. Nézd meg a videót a felhívásról (1) és az elkészült ebookról (2):

Nagy örömömre sok történetet küldtetek nekem 🙂 Miután kijavítva visszaküldtem a szerzőknek a történetüket, három szint szerint választottam ki a 9 történetet (a tizedik az enyém). Ezután az esti óráimat (és a szememet) nem kímélve nekiláttam a könyv szerkesztésének, amit nagyon szerettem, mert egyrészt jó érzés volt olvasni a történeteket, másrészt imádom a kreatív feladatokat. A könyvben találsz kezdő szintű, közép szintű és felsőfokú olvasmányokat. Minden olvasmányhoz megfelelő szintű feladatot is készítettem, és szógyűjteményt is találsz hozzájuk. Ezek a feladatok segítenek a némettudásod fejlesztésében, és hogy minél többet tudj kihozni az olvasmányokból.

Ezúton köszönöm mindenkinek, akik beküldték a történetüket. Szerzőink elsőként kapták meg tiszteletpéldányukat a könyvből.

És most itt a lehetőség, hogy te is megrendeld az ebookot!

Ajándékozd meg németül tanuló családtagodat, barátodat ezzel az ebookkal – egy igazán szép és hasznos ajándék, melynek biztosan örülni fog. Vagy lepd meg vele saját magad!

Tanulj észrevétlenül egy olyan ebookból, melyet élvezettel lapozgathatsz és bárhová magaddal vihetsz – akár tableten, akár mobiltelefonon (mobilbarát felbontás)!

Az egész család jól fog szórakozni a történeteken, remek karácsonyi program beiglievés közben 🙂